ARTEMIS JU Information Day for Call 2011

ARTEMIS JU Information Day va avea loc ỉn Nuremberg, pe 1 martie 2011 ỉn cadrul ARTEMIS Spring Event. Evenimentul este deschis tuturor celor care sunt interesaţi de programul ARTEMIS. ARTEMIS JU Information Day va avea loc ỉn Nuremberg, pe 1 martie 2011 ỉn cadrul ARTEMIS Spring Event. Evenimentul este deschis tuturor celor care sunt interesaţi de programul ARTEMIS.
Programul „Officers of the ARTEMIS Joint Undertaking” vă va informa cu privire la procesul, procedurile, instrumentele de depunere și așa mai departe . Asociația „ARTEMIS Industry Association” vă va informa cu privire la programul de lucru al anului 2011. Sunteti curiosi despre ce facem si ce nu ? Fiţi bineveniţi pentru a vizita evenimentul . Pentru informații și înscrieri accesați : http://www.artemisia-association.org/se2011

Informații și evenimente de brokeraj ARTEMIS.
Primul Eveniment de brokeraj ARTEMIS pentru Call 2011 a fost organizat de ARTEMIS Industry Association la Barcelona în decembrie anul trecut . Accesaţi: http://www.artemisia-association.org/be2011.
Pe 17 ianuarie, TEKES a organizat o evenimentul ARTEMIS în Finlanda . La 1 februarie, Platforma ARTEMIS Austria a organizat un eveniment la Viena . Chiar acum platformele ARTEMIS în Franța ( UbiFrance ) , Suedia ( VINNOVA ) și Italia încearcă să realizeze evenimente ARTEMIS de informare în țările lor.
Vă rugăm, verificați site-ul ARTEMIS pentru calendar! Informațiile pot fi găsite pe pagina: evenimente viitoare .